Misschien is februari niet de meest voordehand liggende maand om te trouwen. Want vaak denk je bij een winterbruiloft aan koud, aan regen of sneeuw of aan “vroeg donker”. En toch kozen Eefje en Matthijs om in de winter te trouwen. En toen werd het ineens 15 graden die dag… Een vroege lente!

Trouwen in Utrecht

Deze dag draaide om de liefde. Om het bijeen zijn met vrienden en familie. Met een fijn lang diner, een ceremonie in De Domtoren en fijne momenten met elkaar. Eefje en Matthijs wonen in Londen, maar kwamen voor hun trouwdag graag naar Nederland. Want hier woont hun familie en die wil je er bij hebben. Maar ook de fantastische mensen die je in de jaren hebt leren kennen. En die bij je waren in makkelijke en moeilijke tijden.

De first look vond plaats bij Het Schoolpleintje, vlak bij de Kromme Nieuwegracht. Een herkenbare plek voor veel mensen die Utrecht goed kennen.

Domtoren

En tijdens de fotoshoot had Ramon een duidelijke opdracht: laten zien hoe mooi Utrecht is. Dat deze winterse dag niet eens zo winters aanvoelde was een absolute bonus. En zie je die prachtige Domtoren in de verte? Hier vond later de trouwceremonie plaats.Wanneer je in de binnenstad op de foto gaat, bestaat natuurlijk de kans dat half Utrecht meekijkt. Een intiem kusje op een openbare plek. Mét toeschouwers.

Eigenzinnig trouwen

Eefje en Matthijs hadden gekozen voor een bijzondere volgorde. Ze gingen namelijk eerst dineren en daarna pas trouwen. Op die manier konden nôg meer mensen aanwezig zijn bij hun trouwceremonie. Eerst een intiem diner bij Restaurant De Goedheyd en daarna door naar de Domtoren. Tijdens het diner was er ruimte voor vele speeches. Dit is altijd 1 van onze favoriete momenten: het moment waarop mensen je vertellen wat je voor hun betekend en waarom ze zo blij zijn dat je de ware gevonden hebt.

Trouwen in de Domtoren

Goed. Ceremonie in de Domtoren dus, in de Michaëlskapel om precies te zijn. Een eeuwenoude plek om te trouwen. Via heel wat trappen kom je uiteindelijk in de zaal uit. En daar voel je meteen hun bijzonder deze plek is. Ramon maakte van bovenaf een overzicht met daarop alle aanwezigen.

Na de trouwreceptie, in de Michaëlkapel, liep het gezelschap naar De Rechtbank voor een fijn feestje. trouwfotograaf